Vill du ta ditt inköp till nästa nivå?

Ny förmån för dig som är medlem i Inköpsgruppen – 10% bestående rabatt och 50 % tillfällig rabatt hos Nordic Supply Chain Advise på utvalda kurser.

Nu har vi startat ett samarbete med Nordic Supply Chain Advise där du som medlem i Inköpsgruppen får 10% rabatt på hela deras kursutbud. Du anger rabattkoden ”Inköpsgruppen” när du beställer så dras rabatten automatiskt.

För er som vill gå ”Excel för inköpare” i Stockholm har vi ordnat 50% rabatt vid nästa kurstillfälle (12-13 september) där ni betalar 4950 istället för 9900. Ni kan anmäla er till kursen via info@nsca.se. Läs mer om kursutbudet här: https://www.nsca.se/kurser/

NOTERA: vi som driver Inköpsgruppen får varken pengar eller förmåner från detta samarbete med NSCA. Det är till 100% en förmån för er som är medlemmar där vi gör vårt bästa för att ni ska få en bättre inköpsvardag.

Vi hoppas att ni kan ta del av detta!

Allt väl,
Philip

Vi kommer inom snar tid lägga upp utbildningsmaterial för dig som vill lära dig mer. För tillfället får du ta del av boken nedan. 

Sommargåva till medlemmarna

Nu har du som är medlem i Inköpsgruppens LinkedIngrupp möjligheten att ladda ned boken Kategoristyrt inköp – Lärdomar från Ikea helt kostnadsfritt.

Om boken

Denna bok är resultatet av 25 års erfarenheter från strategiskt inköp på Ikea samt, under senare år, ett samarbete med flera företag och även med Handelshögskolan i Stockholm.

Boken är inte bara en fallstudie, utan den beskriver kategoristyrt inköp på ett sätt som är relevant för många företag i olika branscher.